ZeeLandToren

RESIDENCES WITH SEA VIEW

In 2022 start de verkoop van het meest iconische gebouw van Zeeland. Het 100 meter hoge gebouw ZeeLandToren wordt een unieke, imposante woontoren met panoramisch uitzicht. Het aanbod van de ZeeLandToren zal bestaan uit recreatieappartementen, maar ook uit appartementen om permanent te bewonen of als tweede bewoning.

THE NEXT DEGREE IN LUXURY
In het Scheldekwartier in Vlissingen verrijst de ZeeLandToren. Een unieke, imposante woontoren met een schitterend panoramisch uitzicht. Koop hier uw luxe woon- of recreatieappartement aan zee en geniet van alles wat Zeeland te bieden heeft. Een icoon voor Zeeland, een landmark in het Scheldekwartier. Dat is de fenomenale ZeeLandToren in Vlissingen. Een uniek gebouw van 100 meter hoog, met 157 woon- en recreatieappartementen. Aan zee en met een panoramisch uitzicht over de Westerschelde, Walcheren, Vlissingen en de Noordzee. Of u nu een appartement koopt om er zelf te wonen of u koopt een recreatieappartement voor eigen gebruik of voor de verhuur, in Vlissingen wordt uw droom van wonen aan zee werkelijkheid.

In het iconische gebouw komen luxe woonappartementen, recreatieappartementen en penthouses. Maar ook een restaurant, een skyrestaurant en een wellnessbeleving met zwembad op imponerende hoogte. De verschillende functies van wonen, recreëren en leven maken van de ZeeLandToren een echte eyecatcher aan zee. Wat het hypermoderne ontwerp uitzonderlijk maakt, is dat de ZeeLandToren ‘tordeert’. De 31 verdiepingen draaien als het ware naar boven, wat zorgt voor een wisselend silhouet. Waar u ook woont of recreëert in deze ‘draaiende’ toren, u heeft overal een spectaculair uitzicht rondom. Dag in, dag uit. Dit is uw kans om te wonen en te recreëren aan zee, want het is bijna nergens anders meer in Zeeland, zelfs in Nederland, mogelijk om zo dichtbij het strand een (recreatie)appartement te kopen.

Kies voor één van de luxe appartementen aan zee – in de hoogste woontoren van de provincie – en schrijf u direct in. Wilt u bijvoorbeeld een pied-à-terre, een luxe appartement of een XL penthouse? De ZeeLandToren biedt het allemaal.
- Recreatie-appartementen van € 260.000,- tot € 595.000,- v.o.n. exclusief BTW.*
- Recreatie-appartementen eigen gebruik vanaf € 695.000 v.o.n. *
- Woonappartementen vanaf € 675.000,- .v.o.n.*
- Penthouses vanaf € 1.600.000,- v.o.n. *
* Genoemde prijzen hebben een voorlopig en indicatief karakter; de definitieve prijslijst wordt bekend gemaakt bij start verkoop.

Buitengewone locatie aan zee
In uw luxe woonappartement of recreatieappartement in de prestigieuze ZeeLandToren verblijft u op hoog niveau aan zee. En altijd met een adembenemend uitzicht, dankzij de unieke locatie in Zeeland. In het Scheldekwartier, een maritieme stadswijk in Vlissingen waar de rijke zeevaarthistorie in ere wordt hersteld. En dat vol ambitie. Om Vlissingen te laten groeien in kwaliteit, kracht en karakter.

In het hippe Scheldekwartier herrijzen verloren gewaande gebouwen uit hun as. Met de historische Scheldekraan en het gerestaureerde Dok van Perry, de Machinefabriek, de Zware Plaatwerkerij en de Timmerfabriek ontmoet het verleden met de Zeelandtoren het heden. Aan zee en pal naast de binnenstad van Vlissingen. Een fantastische uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan Antwerpen, Cadzand, Knokke en Domburg.

Als stoere, maritieme havenstad is Vlissingen een ideale plek om te recreëren en te wonen, leven aan zee. De gezellige boulevard biedt u een eindeloos uitzicht over de Westerschelde met de schepen die voorbijtrekken aan de horizon en de nabijgelegen mooie stranden met fantatische duinen hebben de meeste zonuren van Nederland. Geniet van de talrijke evenementen, kleurrijke markten en levendige festivals die Vlissingen in alle seizoenen organiseert. Of strijk neer in een van de goede restaurants of op een van de heerlijke terrassen voor een culinair festijn of gezellige borrel. Dit alles op loopafstand van uw eigen appartement aan zee in de ZeeLandToren.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Ziekenhuis Walcheren
146 m
Bushalte Leeuwetrap
178 m
Bushalte Ter Reede
354 m
Bushalte Badhuisstraat
457 m
Bushalte Bonedijkestraat
642 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Theo Thijssen-Paauwenburg school
1.9 km
ROC
5.98 km
Kinderspeelzaal
13.28 km
OBS Schengehof
18.7 km
Pippeloentje
23.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
C&A
942 m
Ritel
978 m
T-Mobile
1.03 km
VVV
1.06 km
Mexx
1.46 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
24 uurs apotheek
1.03 km
Medsen Apotheek Veersche Poort
7.67 km
Arts
11.34 km
Huisartsenpraktijk Domburg
13.03 km
Fysiotherapie
13.28 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Schinkel de Weerd Makelaardij

Oost-Souburg