Claverveld II, Vlissingen

Volledig verkocht

Claverveld II

BUITEN GEWOON, GROEN WONEN IN VLISSINGEN

Een wijk vol sfeer en karakter. In deze nieuwe, tevens laatste fase van Claverveld is volop ruimte voor nieuwe kansen. Drie sfeergebieden bieden een bijzonder groene woonomgeving met verschillende woningtypen. Van riante rij- en hoekwoningen tot heerlijke 2/1-kapwoningen en unieke vrije kavels om te bouwen aan jr droom. Waar wil je wonen? Ontdek Claverveld…

De lanen Zonnekers en Kershage vormen respectievelijk het hart en de aorta van Claverveld II. De bouwstijl herken je van de eerste fase van de wijk, met nog meer diversiteit in vorm, positie, kleur en materiaalgebruik. Op een lint langs de laan, maar allemaal met een eigen identiteit. Dát geeft Claverveld karakter. Bijna alle types die aan deze laan gebouwd worden hebben drie woonlagen: meer dan complete woonprogramma’s met meerdere slaapkamers.

In Earlisehof, het sluitstuk van Claverveld, woon je heerlijk hoffelijk! Intiem en toch verenigd aan een prachtig hof. Een wijkje in de wijk. Het hof wordt in een ‘open carré’ gebouwd rond een ‘gezamenlijke tuin’ met streekeigen planten, kruiden en fruitbomen. Openslaande tuindeuren aan de binnenzijde betrekken het hof bij de leefruimte. De eengezinswoningen aan het hof zijn lekker riant met meerdere slaapkamers. Je kan er bovendien kiezen voor een keuken aan de voor- of de achterzijde. Deze mogelijkheid geldt ook voor de levenslustbestendige woningen. Earlisehof kent een bijzondere differentiatiebinnen haar 21 woningen, die stuk voor stuk zeer gedetailleerd zijn afgewerkt. Kies jouw droomwoning in het hof van Claverveld.

Neem de vrijheid, bouw je droom. Aan de rand van Claverveld, tegen de authentieke, groene schil, liggen de vrije kavels, van 480 m2 tot wel 690 m2 groot. Ook in het westelijk deel van Claverveld zijn nog enkele buitengewone vrije bouwkavels beschikbaar. Het beeldkwaliteitsplan is een inspiratiebron voor kopers van een vrije kavel. Het resultaat is al te bewonderen in Claverveld I en wordt in heel Zeeland bejubeld om zijn eigenheid. Vol enthousiasme pakken de bewoners en hun architecten naar de vele kleuren, stenen, dekhellingen, potdekselwanden en wit gekeimde om te bouwen aan hun droom. Het resultaat: eenheid en kwaliteit, met vrijheid!

Nieuwgierig geworden? vraag zo'n indrukwekkend pakket aan op www.claverveld.nl/start

Welkom bij Claverveld!
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Brug/Station
421 m
Bushalte Westerzicht
471 m
Treinstation Vlissingen Souburg
554 m
Bushalte Station
570 m
Bushalte Papegaaienburg
609 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Theo Thijssen-Paauwenburg school
2.47 km
ROC
3.43 km
Kinderspeelzaal
12.27 km
OBS Schengehof
16.52 km
Pippeloentje
20.73 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Agrimarkt
585 m
Praxis
1.31 km
Spar
2.54 km
Karwei
2.73 km
C&A
2.76 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
24 uurs apotheek
2.37 km
Medsen Apotheek Veersche Poort
5.02 km
Arts
9.13 km
Huisartsenpraktijk Domburg
12 km
Huisartsenpraktijk Van Tol & Ubels-Helmes
12.23 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Schinkel de Weerd Makelaardij

Oost-Souburg