Koopprijs

Van € 814.990 - € 864.990

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

151 m2
Inhoud
450 m3

Omschrijving

C-Dock wordt met negentien luxe-appartementen, vier penthouses en twee top-penthouses gebouwd aan de oostkade van het Timmerplein van Vlissingen. Direct aan de kade; aan de nieuwe wandelpromenade met vrij zicht op de havens, de Westerschelde, de werven, de Oranjemolen en de binnenstad. Dynamiek gegarandeerd!

C-Dock is ranker en hoger dan de Timmerfabriek en staat nóg dichter bij het water. Zo onstaan zichtlijnen die onovertroffen zijn, vanuit ieder appartement, zeker vanuit de penthouses die bijna panoramisch uitzicht hebben. Vrijer, verder, verrassender. Het complete woonprogramma, de bijbehorende royale parkeergarage met berging, doordachte architectuur en het fraaie materiaalgebruik maken een appartement in C-Dock uitermate aantrekkelijk. Hier resideert u, eerste rang aan het Timmerplein.

Type C1;

Penthouse type C1 (5e t/m 7e verdieping) biedt schitterende zichtlijnen en vergezichten over zowel de dek/stadzijde als de kade/havenzijde. Het penthouse beschikt over 2 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom is uitgevoerd met een badkamer ensuite. Deze luxe badkamer is voorzien van een fraai ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De 2e slaapkamer is voorzien van een gastenbadkamer met wastafel en inloopdouche. De royale woonkamer biedt ruimte voor een grote open keuken.

De penthouses op de 5e verdieping beschikken over een schitterend dakterras van maar liefst 87,2 m2. Op de 6e en 7e beschikken de penthouses over 2 balkons, aan zowel de voor- als de achterzijde. Samen goed voor ruim 46 m2 aan buitenruimte.

De bergingen bevinden zich in de parkeerkelder. Penthouses op de 5e en 6e verdieping beschikken 1 parkeerplaats en een garagebox. De top penthouses op de 7e verdieping beschikken over een dubbele garagebox, goed voor 2 parkeerplaatsen.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype C1 in het project C-Dock