Koopprijs

Van € 429.990 - € 499.990

Aantal woningen

5

Woonoppervlakte

116 m2
Inhoud
348 m3

Omschrijving

C-Dock wordt met negentien luxe-appartementen, vier penthouses en twee top-penthouses gebouwd aan de oostkade van het Timmerplein van Vlissingen. Direct aan de kade; aan de nieuwe wandelpromenade met vrij zicht op de havens, de Westerschelde, de werven, de Oranjemolen en de binnenstad. Dynamiek gegarandeerd!

C-Dock is ranker en hoger dan de Timmerfabriek en staat nóg dichter bij het water. Zo onstaan zichtlijnen die onovertroffen zijn, vanuit ieder appartement, zeker vanuit de penthouses die bijna panoramisch uitzicht hebben. Vrijer, verder, verrassender. Het complete woonprogramma, de bijbehorende royale parkeergarage met berging, doordachte architectuur en het fraaie materiaalgebruik maken een appartement in C-Dock uitermate aantrekkelijk. Hier resideert u, eerste rang aan het Timmerplein.

Type B1;

Appartementstype B1 (BG t/m 4e verdieping) bevindt zich aan de kaven/have zijde en beschikt over 2 ruime slaapkamers, fraaie woonkamer met ruimte voor een grote open keuken. De badkamer beschikt over luxe sanitair en tegelwerk. In de parkeerkelder bevinden zich de eigen parkeerplaats en berging.

Het appartement op de begane grond kenmerkt zich door een bijzonder hoog plafond dat zorgt voor een loft-achtige sfeer die uiteraard helemaal op zijn plaats is in deze omgeving vol maritiem verleden en industrieel erfgoed. Dit appartement beschikt over een zeer fraai terras van maar liefst 64,2 m2. De appartementen op de 1e t/m de 4e verdieping beschikken over een balkon van 13,6 m2.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype B1 in het project C-Dock