C-Dock

EERSTE RANG AAN HET TIMMERPLEIN IN VLISSINGEN

C-Dock wordt met negentien luxe-appartementen, vier penthouses en twee top-penthouses gebouwd aan de oostkade van het Timmerplein van Vlissingen. Direct aan de kade; aan de nieuwe wandelpromenade met vrij zicht op de havens, de Westerschelde, de werven, de Oranjemolen en de binnenstad. Dynamiek gegarandeerd!

C-Dock is ranker en hoger dan de Timmerfabriek en staat nóg dichter bij het water. Zo onstaan zichtlijnen die onovertroffen zijn, vanuit ieder appartement, zeker vanuit de penthouses die bijna panoramisch uitzicht hebben. Vrijer, verder, verrassender. Het complete woonprogramma, de bijbehorende royale parkeergarage met berging, doordachte architectuur en het fraaie materiaalgebruik maken een appartement in C-Dock uitermate aantrekkelijk. Hier resideert u, eerste rang aan het Timmerplein.

De verdiepingen van het complex;

Begane grond. Eén appartement op de begane grond kenmerkt zich door een bijzonder hoog plafond dat zorgt voor een loft-achtige sfeer die uiteraard helemaal op zijn plaats is in deze omgeving vol maritiem verleden en industrieel erfgoed. Het andere twee appartementen op de begane grond excelleren in buitenruimte: boven het (promenade)dek aan de binnenzijde van het plein met niet alleen een balkon, maar ook een geweldig groot terras.

Verdieping 1 t/m 4. De verdiepingen 1 t/m 4 zijn opgedeeld in vier kwadranten. De appartementen zijn op de hoeken gesitueerd en zodoende genieten alle bewoners vanuit de eveneens op de hoek gelegen woonkamer van een royaal uitzicht over het water, want dat is overal rond C-Dock aanwezig. In de appartementen draait het om kwaliteit, niet om kwantiteit. De balkons liggen heerlijk beschut in de gevel. Zo betrekt u in het voor- en najaar nog sneller uw balkon bij het leefgedeelte... of andersom. Een grote tafel met zes stoelen past er gemakkelijk op.

Verdieping 5 T/M 7. Alles om de schoonheid en kwaliteit van deze plek optimaal te beleven. Vanuit het penthouse geniet u van vrij uitzicht dankzij de glazen puien van vloer tot plafond. De ballustrades van het balkon zijn immers ook volledig -zo minimalistisch mogelijkvan (hard)glas. Toch is het penthouse van binnenuit ontworpen. Vanuit de lobby, de centrale as in het gebouw waarin de trappen en lift zich bevinden, betreedt u uw penthouse. Wie binnenstapt wordt overvallen door uitnodigende zichtlijnen, optimale lichtinval, ruimtes die open maar toch verbonden zijn, rondom balkons en uitzicht... betoverend uitzicht. Zelfs de slaapkamer en badkamer zijn, inclusief de royale inloopkast, doelbewust ontworpen om te genieten van de royale ruimte. Luxe sanitair, tegelwerk waar niet op bezuinigd is. Alles ademt kwaliteit. Zonder overdaad. Want overdadig, dat is het uitzicht al.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte B.Wolffplein(Centrum)
510 m
Bushalte Scheldestraat
719 m
Bushalte P.Krugerstraat
805 m
Bushalte Prins Hendrikweg
891 m
Bushalte Badhuisstraat
913 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Theo Thijssen-Paauwenburg school
3.13 km
ROC
5.57 km
Kinderspeelzaal
14.41 km
OBS Schengehof
17.78 km
Pippeloentje
22.15 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Mexx
167 m
T-Mobile
388 m
Ritel
446 m
C&A
468 m
VVV
473 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
24 uurs apotheek
2.29 km
Medsen Apotheek Veersche Poort
7.74 km
Arts
11.91 km
tandartspraktijk melkweg
14.13 km
Huisartsenpraktijk Domburg
14.16 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Schinkel de Weerd Makelaardij

Oost-Souburg