Koopprijs

Van € 293.900 vrij op naam

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

62 m2
Woningsoort
Appartement
Inhoud
194 m3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Kenmerken
Balkon

Omschrijving

Aan het hart van het Timmerplein, de felbegeerde waterkant van het voormalige Scheldewerfterrein, verrijst B-Lofts. Een complex met 36 koopappartementen. Klasse in een gebied dat Vlissingen trots maakt. De nieuwe hotspot waar straks Zeeland in het algemeen en Vlissingen in het bijzonder bewonderd wordt.

Binnen B-Lofts valt nog heel wat te kiezen. Van ‘smart compact’ tot uitgesproken royaal. Van havenappartement tot loft onder twee van die kenmerkende kappen. Alle types hebben namen van bruisende havensteden (inderdaad, van Barcelona tot Brisbane). De indelingen van de appartementen en lofts tonen hoe comfortabel wonen nog steeds kan verrassen. Met open ruimtes, keukens en badkamers centraal geplaatst om talloze indelingen mogelijk te maken en met optimale zichtlijnen (en dus ruimtebeleving). Met maximale lichtinval als resultaat, mede dankzij de raampartijen van vloer tot plafond en de grote balkons die extra ruimte bieden (in plaats van inpandig van de woonruimte afsnoepen). Het atrium in het hart van het gebouw biedt de bewoners fantastisch uitzicht en daglicht.

Wie koopt in B-Lofts krijgt ook een eigen parkeerplek en berging in de kelder. Zo kom je via de toegang aan de zuidzijde van het gebouw altijd veilig thuis. Vanuit de parkeerkelder neem je de lift naar de verdieping waar je woont.

Type Brindisi
Zo mooi en modern kan een appartement zijn! Door de woonkamer en open keuken over de volle breedte van het appartement te situeren, door voor één grote slaapkamer te kiezen en door voor een lekker breed en toegankelijk terrasje te kiezen op de begane grond. Brindisi heeft het allemaal.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Brindisi G1 ( Bouwnummer 007 ) in het project B-Lofts

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.