Koopprijs

Van € 341.900 vrij op naam

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

63 m2 tot 62 m2
Woningsoort
Appartement
Inhoud
166 m3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Kenmerken
Balkon

Omschrijving

Aan het hart van het Timmerplein, de felbegeerde waterkant van het voormalige Scheldewerfterrein, verrijst B-Lofts. Een complex met 36 koopappartementen. Klasse in een gebied dat Vlissingen trots maakt. De nieuwe hotspot waar straks Zeeland in het algemeen en Vlissingen in het bijzonder bewonderd wordt.

Binnen B-Lofts valt nog heel wat te kiezen. Van ‘smart compact’ tot uitgesproken royaal. Van havenappartement tot loft onder twee van die kenmerkende kappen. Alle types hebben namen van bruisende havensteden (inderdaad, van Barcelona tot Brisbane). De indelingen van de appartementen en lofts tonen hoe comfortabel wonen nog steeds kan verrassen. Met open ruimtes, keukens en badkamers centraal geplaatst om talloze indelingen mogelijk te maken en met optimale zichtlijnen (en dus ruimtebeleving). Met maximale lichtinval als resultaat, mede dankzij de raampartijen van vloer tot plafond en de grote balkons die extra ruimte bieden (in plaats van inpandig van de woonruimte afsnoepen). Het atrium in het hart van het gebouw biedt de bewoners fantastisch uitzicht en daglicht.

Wie koopt in B-Lofts krijgt ook een eigen parkeerplek en berging in de kelder. Zo kom je via de toegang aan de zuidzijde van het gebouw altijd veilig thuis. Vanuit de parkeerkelder neem je de lift naar de verdieping waar je woont.

Type Bari
Bari is het smart-appartement van B-Lofts. Met alle comfortabele en visuele kwaliteiten van B-Lofts in een slimme, compacte indeling. Kies voor het gemak van de begane grond of voor het balkon en uitzicht op één van de verdiepingen. Ontdek de complete woonprogramma’s op één vloer met een forse slaapkamer en een extra, vrij in te richten ruimte. Bedenk hoe de situering met de brede woonkamer van type B1 optimale lichtinval garandeert.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Bari B2 ( Bouwnummer 304 ) In optie in het project B-Lofts