Valkhof

Project Valkhof vormt met deze prachtig gelegen levensloopbestendige waterwoningen de stedenbouwkundige afronding van deze wijk Souburg Noord fase 1. De exclusieve waterwoningen zijn van architectonisch hoge kwaliteit en zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het woonprogramma is primair georiënteerd op het weidse landschap getuige de grote pui aan de achterzijde. In het verlengde van de ruime zit­-en eetruimte wordt aan de achterzijde een grote vlonder gerealiseerd, gelegen in het nog aan te leggen meer. Daardoor geniet u optimaal van een prachtig weids uitzicht over het water en de landerijen en woont u in Valkhof extra aangenaam. De woningen zijn duidelijk herkenbaar aan hun strakke in hout uitgevoerde verdiepingen en het donker genuanceerde metselwerk. Deze aspecten geven de woningen een stevige en eenduidige architectonische hoofdvorm.

De woning wordt zonder aardgasaansluiting opgeleverd. In plaats van deze aansluiting wordt een combi­warmtepomp geplaatst. De binnenunit wordt aangesloten op een bodemlus in de bijkeuken. De vloeren, gevels en daken zijn goed geïsoleerd (energielabel A) en de woningen worden voorzien van isolerend glas. Dankzij mechanische ventilatie heeft u 24 uur per dag frisse lucht. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De mechanische afzuigunit hangt op de eerste verdieping.

Valkhof telt 9 woningen gesplitst in een rijtje van 4 en 5 woningen met daartussen openbaar groen. Het zijn levensloopbestendige woningen met een zeer ruime woonkamer, open keuken en alle voorzieningen op de begane grond. Alle woningen hebben een garage die op twee manieren te bereiken is. Op de eerste verdieping zijn nog twee optionele slaap­-of studeerkamers mogelijk. Een tweede badkamer is ook mogelijk.

Indeling algemeen; Via een grote hal komt u de woning binnen. Van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken, de garage, de hoofdslaapkamer met badkamer en een separaat toilet. De toiletruimte is uitgevoerd met een hangend toilet. De ruime woonkamer heeft een open keuken en biedt met een schuifpui toegang tot de ruime vlonder.
Naast de keuken is de bijkeuken, tevens technische ruimte gesitueerd. In deze ruimte zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger voorzien. De badkamer op de begane grond is naast de hoofdslaapkamer gelegen en voorzien van een douche en wastafel combinatie. Een bad en toilet kunnen optioneel voorzien worden. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers mogelijk die tevens als atelier, studeer­ of werkkamer gebruikt kunnen worden. In de optionele badkamer worden de leidingen standaard afgedopt aangebracht. Ook op de eerste verdieping bevindt zich een technische ruimte.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: