Residentie De Karolingenburght, Oost-Souburg

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Residentie De Karolingenburght

LUXE RESIDEREN IN OOST-SOUBURG

Omarmd door comfort, omringd door kwaliteit
18 appartementen en 7 penthouses in hartje Oost-Souburg

Kwaliteit van wonen
Of u nu kiest voor een appartement of een penthouse; in Residentie De Karolingenburght verzekert u zichzelf van kwaliteit. In architectuur, bouwmaterialen, vakmanschap in bouw, comfort en duurzaamheid.
Oost-Souburg verdient een plek om op hoog niveau te genieten. Het dorp is van zoveel kwaliteiten en gemakken voorzien! Heerlijk wonen met eigen inpandige parkeerplaats, midden in het dorp naast
en vlakbij alle denkbare (speciaal-)zaken en dagelijkse voorzieningen. Een ideale locatie met prima ontsluitingen per trein (Oost-Souburg heeft een eigen treinstation), auto (twee op/afritten van de A58) en bus. Oost-Souburg heeft de voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden die je van een kleine stad mag verwachten. En dat op Walcheren, met haar fraaie stranden en heerlijke fietsroutes.

Compleet in kwaliteit
Uw nieuwe thuis in Oost-Souburg wordt hoogwaardig afgewerkt met o.a. aluminium kozijnen, een eigen ventilatielucht/warmtepomp, vloerverwarming in de woonkamer, keuken en entree. En een keuken met inbouwapparatuur. Voor het exterieur is gekozen voor mooie, natuurlijke en eigentijdse materialen die het gebouw haar luxe uitstraling geven. De textuur en kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd.
Het contrastrijke en passende pallet benadrukt en versterkt bovendien de 'pandsgewijze' opzet van Residentie De Karolingenburght.

Een indrukwekkende locatie
Een residentie op een imponeerde plek! Direct aan de rand van de historische karolingenburcht, midden in het hart van Oost-Souburg, verrijst Residentie De Karolingenburght. Op loopafstand van de vele prettige voorzieningen, verbindingen én alle dagelijkse boodschappen direct in de buurt. Dichtbij de groene natuur die met de stad én de kust verbindt. Een schitterend dorp om in luxe te resideren.

Pure luxe, exclusieve architectuur
De bijzondere architectuur en de keuze voor hoogwaardige, fraaie materialen, maken Residentie De Karolingenburght tot een uniek complex. Prachtige gevels, bijzondere terrassen, heerlijke balkons en oog voor detail.
In het heerlijke Zeeuwse dorp waar al zo veel kwaliteit is ontbreekt eigenlijk nog maar één ding. Een residentie. Een heerlijk thuis voor mensen die weten wat belangrijk is.

Haal de zon in huis
Ieder appartement en penthouse van Residentie De Karolingenburght krijgt drie eigen zonnepanelen op het dak. Met ieder straaltje zon word zodoende bespaart u op de energiekosten.
Nog slimmer: minder energie nodig hebben. Daarom is De Karolingenburght optimaal geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. Want, energie die er niet gebruikt wordt hoeft ook niet opgewekt te worden. Dubbel winst!

Duurzaamheid
Residentie De Karolingenburght wordt duurzaam gebouwd. In eerste instantie door de bouwkundige opzet met grote overspanningen die garant staan voor een flexibel indeelbaar gebouw. Het gebouw wil inspelen op de toekomstige behoeftes (circulair) en hergebruik. Daarnaast zijn de isolatie van glas en gevel, materiaalgebruik, de warmtepomp installatie en de PV panelen, volgens de strenge eisen die u van een duurzaam gebouw mag verwachten.

Parkeergarage
Een residentie heeft uiteraard een parkeergarage en bij ieder appartement hoort één plek in de parkeergarage. Vanuit de garage kunnen de appartementen inpandig bereikt worden (nummer 1 tot en met 4) of via de lift naar het appartement.
Wel zo comfortabel en veilig. De parkeergarage is afgesloten middels een garagedeur die met een afstandsbediening automatisch geopend kan worden. Een heerlijke luxe!

Bergingen
Op de begane grond bevindt zich ook de bergingen. Hier kunnen lekker veel spullen worden op geslagen, maar vooral ook fiets(en) plaatsen. Ja, dankzij het stopcontact kan de eventuele elektrische fietsen opgeladen worden.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Karolingenbaan
230 m
Bushalte De Zwaan
281 m
Bushalte Oranjeplein
382 m
Bushalte Station
567 m
Treinstation Vlissingen Souburg
586 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
ROC
2.96 km
Theo Thijssen-Paauwenburg school
3.43 km
Kinderspeelzaal
13.3 km
OBS Schengehof
15.7 km
Pippeloentje
19.98 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Praxis
1.31 km
Agrimarkt
1.47 km
Media Markt
2.47 km
Karwei
2.47 km
Leenbakker
2.57 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
24 uurs apotheek
3.12 km
Medsen Apotheek Veersche Poort
5.19 km
Arts
9.75 km
Huisartsenpraktijk Van Tol & Ubels-Helmes
12.74 km
Huisartsenpraktijk Domburg
13.02 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Schinkel de Weerd Makelaardij

Oost-Souburg