Koopprijs

Van € 545.000 vrij op naam

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

150 m2
Woningsoort
Twee-onder-één-kap
Inhoud
663 m3
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Kenmerken
Tuin

Omschrijving

In Jazzboog fase 3 wordt de symfonie aan woningtypen uit de voorgaande fasen voortgezet. Prachtige energiezuinige woningen geïnspireerd op de jaren '20 en '30 architectuur. Volop keuze uit diverse rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen of vrijstaande woningen. Bovendien beschikken alle woningen over vloerverwarming, een bodemwarmtepomp met koelfunctie (eigendom) en een warmte-terugwin-installatie.

De Maestoso is geen onbekend meer in Mortiere. Deze statige twee-onder-één-kapwoning met erker en standaard aangebouwde, stenen garage is een geliefd woningtype gebleken en krijgt daarom in deze fase een vervolg. Volop woonruimte, standaard 5 slaapkamers en riante perceel met oprit voor 2 auto's.

De woning komt u via de zijkant binnen waarbij u in de hal het toilet, meterkast en ruimte voor garderobe vindt. De trapopgang is tegenover de hal gelegen waardoor het woongedeelte en keuken van elkaar gescheiden zijn.

De ruime zithoek is aan de voorzijde gelegen, is speels van opzet doordat hier een erker aanwezig is en bovendien heerlijk licht. Aan de achterzijde is de grote woonkeuken met ramen van de vloer tot bijna het plafond waardoor er een fijn contact met buiten ontstaat.

De verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamer, waarvan 1 de gehele breedte van de woning beslaat. Ook de badkamer is op deze verdieping te vinden en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Op zolder zijn standaard 2 slaapkamers en een berging voor o.a. de technische installaties en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aanwezig.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Meastoso ( bouwnummer 69 ) In optie in het project Jazzboog fase III