Essenvelt

WONEN IN MIDDELBURG

Stads leven en buiten wonen. Dat kan binnenkort in de nieuwe wijk Essenvelt. De eerste klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet en woningen aan brede, groene lanen.

Locatie & Omgeving
De nieuwe buitenplaats genaamd Essenvelt is de overgang van stad naar land. Het is een wijk met allure: de plek waar twee werelden samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap. Dat is wonen in Essenvelt.

Klimaatverandering, we kunnen er niet meer omheen. Harde regenbuien zorgen voor wateroverlast, bebouwde omgevingen houden warmte vast en hittegolven zorgen voor uitdroging van de natuur. Daarom is het bij de bouw van een nieuwe wijk als Essenvelt belangrijk om rekening houden met klimaatverandering, want alleen zo maken we de wijk toekomstbestendig.

Laanvilla's
Tussen de hoge, groene bomen aan een slingerende weg vind je de laanvilla's van Essenvelt. De architectuur van de royale villa’s is luxe en modern. Alle villa’s hebben platte daken en worden uitgevoerd in natuurlijke tinten zoals aarde- en zandkleuren. De villa’s zijn beschikbaar als vrijstaand, of met twee of drie woningen onder één dak met haar eigen unieke uitstraling en kenmerken.

Watervilla's
Essenvelt is even blauw als groen. De watervilla's bieden een optimale ervaring van rust en ruimte die je niet alleen ziet, maar ook letterlijk voelt. Vanuit je living, slaapkamer of terras aan het water geniet je van een prachtig schouwspel van flora en fauna wat zich om jouw eigen woning afspeelt.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Spinhuisweg
542 m
Bushalte Reyershove
667 m
Bushalte Prinsenlaan
782 m
Bushalte J.H.Huyssenstraat
798 m
Bushalte Stromenweg
899 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
ROC
1.68 km
Theo Thijssen-Paauwenburg school
4.18 km
Kinderspeelzaal
12.17 km
OBS Schengehof
14.88 km
Pippeloentje
19.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
877 m
Praxis
912 m
Leenbakker
956 m
Media Markt
959 m
Spar
1.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Medsen Apotheek Veersche Poort
3.31 km
24 uurs apotheek
4.24 km
Arts
7.99 km
Huisartsenpraktijk Van Tol & Ubels-Helmes
10.91 km
Huisartsenpraktijk Domburg
11.89 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Schinkel de Weerd Makelaardij

Oost-Souburg