De Heeren van Essen, Middelburg

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Heeren van Essen

NU IN PRE-SALE!

NU IN PRE-SALE!

Langs een kronkelende laan in het landschap van Essenvelt verrijzen straks ultiem mooie appartementgebouwen: De Heeren van Essen. De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen. Ieder gebouw huisvest 13 riante appartementen, één geweldige special en twee fantastische penthouses. Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht – wat een gevoel!


INTIEM WONEN
De statige laangerichte entree van de twee appartementgebouwen refereren aan het landhuis van de familie Van Essen dat hier ooit stond. De manier waarop de twee gebouwen een relatie aangaan met de omgeving, is heel bijzonder; namelijk voor iedere toekomstige eigenaar van een woning een ware penthousebeleving. Niet alleen gezien de ligging van de gebouwen, maar zeker ook de vergezichten, de indelingsmogelijkheden, maar bovenal door het gebruik van organische vormen, waardoor licht, lucht en ruimte hoogtij vieren. De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen. Ieder gebouw huisvest 13 riante appartementen, één geweldige special en twee fantastische penthouses. De prijzen van de woningen starten vanaf ca. € 470.000,- v.o.n. De woonoppervlaktes variëren van ca. 105m² tot ca. 165m².


BIJZONDER DUURZAAM
Essenvelt telt straks 400 woningen voor een heel uiteenlopende doelgroep. De statige laan waaraan De Heeren van Essen komen te staan, is het gouden randje. Bijzonder aan Essenvelt is het duurzame, groene en waterrijke karakter.
“We gaan bijvoorbeeld geen riolering aanleggen voor regenwater. Met slimme systemen zorgen we ervoor dat dit op een zodanig wordt afgevoerd dat de natuur er nog wat aan heeft en bewoners geen overlast ervaren. Ook worden er allerlei maatregelen getroffen om een biodiverse, natuurinclusieve leefomgeving te maken die fijn is voor mens en dier. Dat er in de wijk geen voorzieningen komen is alleen maar fijn. Rust verzekerd! Maar dan wel met de reuring nabij.”

ZO COMFORTABEL IS HET HEDEN
De Heeren van Essen wordt gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dat betekent dat de appartementen gasloos worden. Ook krijgt elk appartement een duurzaam verwarmingssysteem dat via de vloer verwarmt én koelt. Natuurlijk is de isolatie van wanden en ramen zeer hoogwaardig. Dit draagt bij aan een fijn binnenklimaat, en contactgeluid is er niet of nauwelijks.

TOEKOMSTGERICHT
Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in je eigen huis. Dat willen we allemaal. Alleen de indeling of voorzieningen laten het helaas niet altijd toe. De appartementen van De Heeren van Essen zijn klaar voor de toekomst. Brede doorgangen, vrijwel drempelloos en natuurlijk is er een lift aanwezig.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Spinhuisweg
172 m
Bushalte Reyershove
344 m
Bushalte J.H.Huyssenstraat
430 m
Bushalte Prinsenlaan
547 m
Bushalte Statenlaan
890 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
ROC
1.5 km
Theo Thijssen-Paauwenburg school
4.47 km
Kinderspeelzaal
12.02 km
OBS Schengehof
14.68 km
Pippeloentje
18.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
671 m
Leenbakker
723 m
Praxis
724 m
Media Markt
787 m
Spar
1.1 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Medsen Apotheek Veersche Poort
2.93 km
24 uurs apotheek
4.58 km
Arts
7.67 km
Huisartsenpraktijk Van Tol & Ubels-Helmes
10.56 km
Huisartsenpraktijk Domburg
11.74 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Schinkel de Weerd Makelaardij

Oost-Souburg